Локомотив прегази бездушния Левски

Безгрешният през пролетта Локомотив София мина и през "Герена", отвявайки бездушния Левски с 3:0, предаде репортер на БГНЕС.
"Синята" мъка започна започна в 19-та минута. След центриране на юношата на Локомотив София Димо Атанасов "синият" страж Георги Петков не се намеси по най-добрия начин. Топката попадна в краката на Мартин Камбуров, който с първия си гол в срещата накара "синята" агитка да замълчи. В 36-та минута Камбуров отново бе в прегръдките на съотборниците си.

След колективна грешка на дефанзивните футболисти на изключително слабия днес Левски Камбуров овладя в центъра на терена, направи бърз рейд и хладнокръвно отбеляза втория си гол в мач.

Десетият гол на Камбуров в шестте мача от началото на шампионата падна в 58-та минута. След центриране на Савич непокритият в наказателното поле Камбуров вкара третия си гол в срещата, с което оглави листата на голмайсторите в "А" група.

Със своя хеттрик в мача Камбуров подпечата катастрофата на "сините" на "Герена". Разликата между тима на Емил Велев и първия в класирането ЦСКА вече е четири точки. Столичните "железничари" събраха 40 точки и са трети, поне докато Литекс не изиграе срещата си с Черноморец в Бургас утре от 19,30 часа.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини