Съпруг вилнее в Полицията в Кърджали, заради пияната си жена-шофьор

За хулигански действия, агресия срещу полицейски служители и нанесени щети в сградата на РУ-Кърджали за срок до 24 часа е задържан 40-годишен мъж. Около 3 часа тази нощ на бул.„Беломорски“ в областния център полицаи спрели за проверка лек автомобил, управляван от 31-годишна жена. Тестът за алкохол на водача отчел 1,42 промила. Недоволен от показанията на техническото средство, 40-годишният пътник в колата проявил агресия към служителите на реда и направил опит да осуети изпълнението на задълженията им. След като е бил отведен в полицейското управление, в приемната нанесъл щети на ламперията на стените. По случая са образувани три бързи производство – за управление на автомобил след употреба на алкохол срещу жената, шофирала колата, за хулигански действия и повреда и унищожаване на чуждо имущество срещу нейния спътник. Работата продължават разследващи полицаи.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за използване на неистинска шофьорска книжка. При извършена проверка снощи около 18 часа на ул.„Стефан Стамболов“ в областния център 36-годишен водач на лек автомобил представил свидетелство за правоуправление на МПС, което се оказало фалшиво. Шофьорът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа и работата продължава разследващ полицай.

49-годишен мъж е бил установен да управлява нерегистриран мотопед при проверка на кръстовището между ул.„Беласица“ и бул.„България“ в Кърджали около 18,30 часа снощи. Водачът е задържан в полицейското управление. Образувано е бързо производство и работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини