Хващат педофил, гледал как изнасилват бебета. Спестена операция уби ученик. Преглед на печата

Хващат педофил, гледал как изнасилват бебета, съобщава във водещото заглавие над главата "Хасковска Марица". Криминално проявен от Свиленград е спипан в рамките на мащабна международна операция срещу педофилията в интернет. Според изданието свиленградчанинът е освободен.

Спестена операция уби ученик, информира вестникът в другото водещо заглавие на първа страница. 16-годишният Петър Железчев почина внезапно вчера. Момчето страдало от вроден порок на сърцето, който според специалисти е можел да се отстрани с операция. Защо никой в продължение на години не е обърнал внимание на проблема, заради който си отиде 16-годишно момче? Ето въпрос, който може да ни отведе до ужасяващи отговори. На това отгоре - верни.

До 505 евро на хектар дават за биоземеделие, акцентира изданието на втора страница. Парите са от програмата за развитие на селските райони.

800 на ден декларират приходи, четем още на страницата. Крайният срок за подаване на декларацииите изтича утре.

Имоти за милиони разразиха война за шеф на РКС Хасково, пише изданието на 4 страница. Материалът е развитие на темата, по която изданието писа преди дни.

Президент и управляващи ще опитат анулиране на изборите, твърди в интервю на 9 страница Кольо Парамов, бивш депутат от БСП. ЕС ще иска от новия парламент арести на бивши депутати, министри и политически шмекери, твърди той.

Мор по кокошките до Хасково, информира в челно заглавие на първа страница "Новинар юг". Затварят пернатите в граничните райони с Кърджали, Баните застрашени от всевдочумата, допълва изданието.

След 40 часа без сън – в дерето, пише в анонс над главата "Новинар юг". Става дума за вчерашната катастрофа на пътя Димитровград – Хасково, при която турски тир се обърна в канавката. Водачът е невредим.

Ловците се цепят на етническа основа, акцентира изданието на втора страница. Това твърди пред вестника шефът на авджиите в Хасково д-р Антони Гогов.

Йовчева заповяда бойна готовност за пожарите, четем още в броя. Във всички села трябва да се организират гасачески групи.

Атака: Лидерите ни не стават, водач – от София, четем на 4 страница. Повод за братоубийствената война са противоречията между депутата Георги Димитров и местните шефове на партията.

Ники Грудев купува чан на БГ бизончето, четем на забавната 12 страница в броя. Кореспондентът на "24 часа" става кръстник на новороденото бизонче във фермата край Орлов дол.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини