Костов и Бойко се разграничиха един от друг

Лидерите на ДСБ и ГЕРБ - Иван Костов и Бойко Борисов, които доскоро бяха смятани за бъдещи съуправленци, вчера задочно си размениха критики. Ръкавицата хвърли Костов, като обяви пред Би Ти Ви, че клипът срещу него и Борисов, в който лицето на кмета преминава в лицето на Командира, всъщност помагал на Генерала, пише "Труд".

Лидерът на ГЕРБ отдавна критикува този клип и дори обвини БСП в черен пиар. "Убедил съм се, че сините невинаги са прогнозируем и лоялен партньор", отвърна между две партии шах Борисов. И напомни, че той невинаги е получавал подкрепа от сини и тъмносини.

"Когато гласуваха общинския бюджет с БСП срещу мен, аз преглътнах и не казах нищо. Утре могат да искат да не гласуват бюджет на правителството", каза Борисов.

Генерала изтъкна, че неговият човек в ЦИК Орлин Иванов най-силно се е борил, за да бъде представен на вота СДС на Мартин Димитров. Вчера Костов си отвори фронт и срещу лидера на РЗС Яне Янев. Командира отрече да го е предупреждавал да не атакува олигарсите. Янев контрира, че има запис на разговора им. Но нямало да го пусне публично.

Костов прехвърли топката "Сретен Йосич" към БСП, като каза, че не е бил граничен полицай и никой министър-председател не знае кой чужденец пребивава в България, нито пък стои на границата да проверява кой влиза и излиза. Йосич бил продукт на специалните служби на Слободан Милошевич - режим, с който кабинета "Костов" влязъл във военни действия.

"Кой писа писма на Милошевич - Георги Първанов (тогава лидер на БСП). Кой донесе пари от Милошевич - Кирил Добрев. Това са хората", каза Костов. "Писна ми 10 г. да се обяснявам за неща, за които не съм виновен", коментира Добрев.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини