Синът на Кастро влюбен в... мъж

Синът на бившия кубински държавен глава Фидел Кастро Антонио Кастро се оплел в "любовна интернет примка". В рамките на осем месеца Антонио разменял любовни послания с "девойка" от Колумбия, която на края се разбрало, че всъщност е мъж.

Колумбийката Клаудия всъщност е била жената мечта за Антонио, или поне така си е мислел, а на края тя се оказала "той". Любовните си мисли и желания Антонио изпращал на адрес Луис Домингес.

А Луис е младеж от Маями, който търсил развлечения, но с това искал и да докаже както на американските власти така и на кубинските, че не са недостижими и много лесно може да се получат различни данни. Антонио разказвал на Клаудия (т.е. на Луис) за пътуванията си с чичо му Раул Кастро, настоящият кубински държавен глава.

Въпреки, че не е била разкрита никаква държавна тайна Луис твърди, че не е бил далеч от това. Антонио на "любимата" си изпращал и полуголи снимки. В крайна сметка целият скандал около "неприличната връзка" на Антонио потресе Куба, още повече, че синът на Кастро е бил сгоден.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини