Задава се съдебна битка за децата на Джексън

Задава се жестока съдебна битка за двете по-големи деца на Майкъл Джексън, след като тяхната майката заяви, че ще подведе под отговорност майката на певеца и ще си върне децата, пише австралийският вестник "Сидни морнинг хералд".

Деби Роуи, която се ожени за Краля на попа в Сидни през ноември 1996 г., според слуховете се е отказала от своите родителски права над децата срещу сумата от 8,4 млн. долара, които Майкъл Джексън е платил преди 10 години.

Трите деца на певеца – 12-годишния Принс Майкъл, 11-годишната Парис и 7-годишния Принс Майкъл Втори в момента са под упеката на майката на Джексън – 79-годишната Катерин, която заедно с тях живее във фамилното имение в Лос Анжелис, където музикалното семейство скърби за загубата.

Борбата за правата на децата започна след като следовател от Лос Анжелис заяви, че аутопсията не е дала доказателства за съмнителни обстоятелства около смъртта на певеца, но са необходими допълнителни тестове, които ще покажат до шест седмици причината за смъртта на Джексън.

Приятели на 50-годишната Роуи заявиха, че тя е готова да се бори за своите деца. "Аз съм тяхна майка и те имат нужда от мен", заяви тя.

Семейството на Майкъл Джексън настоя за извършването на повторна аутопсия, съобщи следовател, цитиран от АФП.

Следовател Брайън Елиас заяви, че семейство Джексън са се свързали с неговия офис и са настояли за извършването на повторна аутопсия.

Скръбта сред феновете на Майкъл Джексън премина в гняв, които обвиняват неговите доктори и обществото изобщо, за съкращаването живота на Краля на попа и неговата трагична смърт.

Два дни след като един от най-печелившите артисти за всички времена припадна и почина в наетото от него имение в Бевърли хилс, тълпа от фенове продължават да полагат цветя и плюшени мечета пред неговия дом и на неговата звезда в Алеята на славата в Холивуд.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини