5 от 5 за хасковския Чикатило. Мафиот пробва да убие полицай. Преглед на регионалния печат

"Човек на Таки пробвал да убие полицай" започва със заглавие над главата вестник "Хасковска Марица". Става дума за мъж от престъпна пирамида който бил пуснат на свобода от съда. Службите били бесни. В статията пише и на кого точно от съда трябва да бъдат бесни.

Сладолед докарал салмонелоза на 7 димитровградчани. Сред тях 5 жени решили да седнат да хапнат десерта в престижно заведение в бригадирския град. Повечето вече са излекувани.

Горя апартаментът на шефа на гранична полиция-продължава вестникът. МВР нищи умишлен палеж при петъчния пожар на Кенана когато изгоря обзавеждане и покъщнина на вила.

Изложба на дрога показват в Свиленград.Пак изложба но на исторически артефакти ще се види в Ивайловград. Утре там отварят новия исторически музей.

2 страници спорт предлага "Хасковска Марица" Преди всичко за любителите на местните ритнитопковци.

"5 от 5 за хасковския Чикатило" Започва обзорът на новините от уикенда вестни "Новинар Юг". Чикатило е сериен убиец от Русия от недалечното минало. Името му е нарицателно. То еналожено върху хасковлията Недялко Димитров-Момата който убил 5-ма души за 5 месеца. Момата бил изпят на ченгетата от Дебелия.

Кмета Иванов щял да плаща по 200 лв на този който му каже кой хвърля боклуци в коритото на река "Хасковска". Промоцията е за неопределено време.

Евтиния ток скача с 10 %. Става дума за нощната енергия която поскъпва от началото на Юли.

Защитават Злато Поле с 900 хиляди лева. Парите са за птици и растения до димитровградското село. Дават се от европейския съюз.

И тук 2 страници спорт. По интересната е втората. В нея четем че Стамболово ще има най модерния стадион в региона догодина. В момента тая чест се пада на Любимец. По-добре не питайте къде е Хасковския.

Останалото в регионалния печат са лозунги за предстоящите избори. Консумират се по желание, ако няма какво да правите.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини