Изборите прецакаха МВР за ЧРД

Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи – Хасково ще отпразнува своя професионален празник на 3 юли, вместо на датата, която се пада в неделя, информираха от ОДП. Промяната се наложи, след като предстоящите парламентарни избори "заеха" датата на 130-ия му рожден ден – 5 юли, когато всички полицейски служители ще бъдат ангажирани в осигуряването на спокойното им провеждане.

В 10,30 часа на площад "Свобода" представителен строй ще посрещне комисар Атанас Ненков – директор на ОДМВР-Хасково и официалните гости. Празникът ще стартира с поднасяне на венци и цветя на паметника на незнайния войн. Демонстративни пожарогасителни и спасителни техники ще покажат огнеборците. Гостите ще видят уменията на полицейските служители по залавяне на престъпник, обучените полицейски кучета, а най-малките гости ще имат възможност да се повозят на пожарни или полицейски автомобили и мотори, подпомагани от децата от "Млад огнеборец" и Детска полицейска академия.

На площада комисар Ненков ще награди първенците в спортните игри, проведени през седмицата във връзка с празника – футбол, стрелба, картинг, маратон.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини