"Слънце" пресуши "Босфора" и "Арда"-грабва фен купата

Хасковския тим на "Слънце" защити честа на областния град от кърджалийската инвазия, като спечели аматьорската Каменица Фен Купа на зоналния шампионат на ст. Хасково. Във финалния мач Недко Нено Радослав Терзием, Иво Конгалов, Емил карев, Георги Стратиев и Иван Миленков надделяха с 2:0 над кърджалийския тим на Босфора. 3-ти и 4-ти са пак кърджалийци-Арда 1924 и Байкал. Побезителби продължават на националния кърг в София през септември където могат да спечелят уникалната Каменица Фен Купа както и билети за мач на живо от Английската Висша Лига. Това не е непознато изживяване за част от играчите на Слънце. Вратаря Недко Ненов и Иво Конгалов са печелили вече каменицата, макар и с отбор от друг град, и са наблюдавали наживо световна квалификация на българския национален отбор по футбол.



Ненов бе определен за най добър вратар, Метин Кязим от Босфор бе най атрактивен състезател, а тимът на Пурко Юнайдет стана най-спортсменски отбор. Специална награда за най добър съдия получи хасковлията Тошко Ангелов. Най големия резил за феновете бе неумението им да спечелят голямата награда на играта Точен Шут.

Тя бе 365 литра бира при условие от средна дистанция топката да влезе в две мишени на футболната врата. В крайна сметка кривия мерник или кривия крак остави Хасково в компанията на Русе и Стара Загора където единствено планираната бира за феновете не бе раздадена.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини