Ексдепутатът Илчев става аргатин на Фуат Гювен. Преглед на печата

Бившият хасковски депутат Иван Илчев ще е на заплата при Фуат Гювен, съобщава във водещото си заглавие на първа страница “Хасковска Марица” днес. Той щял да става управител на “Аида” и всъщност да поеме делата на турския бизнесмен в Хасково. На 4 страница вестникът прогнозира съдбата и на останалите депутати, вече бивши, от областта. Д-р Ясен Янев щял да се връща в здравеопазването, Минка Стоянова става зам. на кмета на Харманли Михаил Лисков, а атакистът Георги Димитров – да прави китари и да разобличава Волен Сидеров.

Кметът на Гарваново ме удари с юмрук, казва пред изданието 23-годишната Галина Димова. Селската крамола била в края на миналата седмица. Трите бити жени си извадили медицински и ще съдят управника Иван Каранейчев.

Вдигат ембаргото за ГЕРБ в ОбС, четем на втора страница в броя. След като Бойко Борисов би всички останали партии на изборите, местната власт гледа да се присламчи към победителите.

Ходим на кино в Стара Загора, отбелязва изданието в акцента на 3 страница. Салоните в Свиленград и Димитровград спуснали кепенци.

Булевард Хасково-Димитровград, пише в заглавие над главата в днешния брой на “Новинар юг”. Проектът за сливане на двата града предвиждал локално платно.

Кризата връща 122-ма от чужбина в клас, четем в другия акцент на първа страница. 122 деца са подали заявления в местния инспекторат по образование да продължат изучаването на науките в Хасково.

Бюджетът на община Хасково – на червено, четем още на първа страница. Причината е в отрязаното външно финансиране на спечелени вече проекти, чиято реализация е залегнала в бюджета.

Марадона и родата му правят меле на сватба, четем в акцента на 3 страница. Става дума за обичайно ромско меле в Свиленград.

Дават “Хасково” без пари, стига някой да го иска, четем на спортната страница. Акционерите били готови да отстъпят собствеността си безвъзмездно на този, който поеме финансирането на футболния клуб.

Както знаем, безплатни обеди няма, малко вероятно е да има безплатни отбори.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини