Сливнишки герой отупа с 2:0 Хасково на Ямача

Герой, ама сливнишки, отупа набързо ФК „Хасково” във футболна контрола играна на Ямача. Резултатът 2:0 можеше да бъде и по-голям ако гостите се бяха натегнали. Мачът обаче бе от предсезонната подготовка на двата тима и играчите повече се пазеха от контузии.

 След четвърт час игра гостите от гр. Сливница дръпна в резултата. След меле в наказателното поле и нескопосани опити за изчистване на топката, Александър Венков от гостите вкара в десния ъгъл с мощен шут от 7 метра. До края на полувремето  нямаше много голови положения. Правеше впечатление, че гостите които тази година завършиха 10-ти в Югозападна В група, играеха разнообразно с атаки по фланговете и бързи подавания. Мечтата на нашите пък бе да мога да спрат топката. Иначе желание за тичане не липсваше. Второто полувреме протече по горе долу същия сценарии, като този път гола падна 20 минути след началото му. Той бе дело на Юли Николов. Това бе втора загуба за Хасково от началото на предсезонната подготовка. Първата бе преди няколко дни на гости на Левски Стара Загора.

Наставникът на  ФК” Хасково” Кольо Урумов все още не зане с кои играчи ще работи. Крайния срок за картотекиране на футболисти за новия сезон е 14-ти август. Неясно остава и финансовото състояние на клуба и дали въобще той ще започне новия сезон.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини