Син заряза майка си в кметство. Арда погълна баща и син. Преглед на печата

Син заряза майка си в кметството на Димитровград, пише в челния си материал на първа страница днес “Новинар юг”. Недялко Йонов от Радиево докарал 85-годишната си родителка в общината и я оставил там в знак на протест, че не е назначен за неин социален асистент. По- късно станало ясно, че от социалната служба са назначили човек от селото, който да се грижи за нея.

Полицай гръмна бандит в гонка, съобщава в заглавието над главата си вестникът. Униформеният Радко Димитров бил ударен в от преследвания Иван Атанасов. Избягалият Живко Тодоров все още се издирва.

Изплащат по три висящи бона на ветеринарите, четем  в акцента на 2 страница. Парите били спрени от предишната власт.

Откриха изчезналата Деляна да купонясва, пише още в броя. Тийнейджърката бе обявена за издирване на 26 юли, намерена е на басейна в Момчилград.

В Конуш ромите живеят охолно, българите – за хляба, четем на 7 страница в поредицата “BG сиромашия”.

Арда погълна баща и син, информира във водещото си заглавие над главата днес “Хасковска Марица”. Двамата мъже изчезнали във вир край Долно черковище пред погледите на останалите от семейството си – майка и дъщеря.

Д-р Пандов сменя Шопов в болницата, с въпросителна накрая пише в акцента на втора страница. Д-р Пандов бил високопоставен член на ГЕРБ и най-вероятен наследник на досегашния шеф.

Огледал се Илия – пак в тия. Докато партийните съображения надделяват при назначенията, батакът ще е същият.

Димитровградчанин плаши с бомба на 112, пише на 3 страница. Вчера автогарата в града бе отцепена заради сигнал за бомба.

2-метров плевел “изпил” водата в Стамболийски, четем на 4 страница. Растението-мутант било извадено от водопроводните тръби. Коренището запушило канализацията и оставило няколко къщи на сухо.

Лисков тръгнал с колело след скандала с колата - заглавие от забавната 16 страница. След като във вестника писаха, че кметът на Харманли излязъл в отпуск със служебната кола, градоначалникът яхнал велосипед. 

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини