В продължение на три дни елитът на спортните танци ще тренира в Смолян

На 15,16 и 17 октомври, Смолян за трети път ще посрещне топ състезатели по спортни танци от Италия, Франция, Литва, Австрия, Германия, Гърция и далечна Япония. PG DanceStudio – Павлина Георгиева – гр.Смолян съвместно с Добрина Паричкова – гр.Бургас, под патронажа и съдействието на Община Смолян, която за пореден път подкрепя това мащабно спортно събитие, и в партньорство с Българската Федерация на Клубовете по Спортни Танци – БФКСТ, правят Смолян отново домакин на международния тренировъчния лагер.
Танцьорите ще имат възможност да тренират в отличните условия на Спортната зала „Величко Чолаков“. Треньори ще бъдат едни от най-известните в областта на латино и стандартните танци имена: Бенедето Феруджа – Италия, Франк Брангбург – Франция, Джоан Уилкинсън – Австралия, Томас Танка – Чехия, Добрина Паричкова – България, Дима Пакхомов и Александра Мейсън – Италия и др. Тренировките ще се провеждат без публика и при стриктно спазване на мерките срещу COVID-19. 
В продължение на три дни елитът на спортните танци ще се докосне до прекрасната атмосфера на малкия, но уютен Смолян.
„Вярвам и не спирам да се боря и да влагам цялата си енергия и желание в това да се превърне Смолян в международен център на спортните танци“, коментира  Павлина Георгиева.
Откриването на спортното събитие ще бъде на 15 октомври от 10.00 часа.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини