Кола с турско семейство излетя в дерето на Клокотница, бащата се удави

Мястото на инцидента

Кола със семейство турски гастарбайтери излетя от пътя преди моста в хасковското село Клокотница около 9 часа тази сутрин. След удар в крайпътните дръвчета и храсти автомобилът се обърнал и потънал във водата. Шофирала е майката, на 42 години. Бащата е починал. Според разследващите на място полицаи – от удавяне. По думите им той е бил закопчан с колан и не е успял да се измъкне от потъналата наполовина кола. Аутопсията по-късно ще определи с точност причината за смъртта му.

Освен родителите в колата са пътували и трите им деца. Те са се отървали с незначителни наранявания са настанени в хасковската болница.

 



Турското семейство се е прибирало с фолксвагена си в Германия след отпуска в родината. Инцидентът е станал малко след влизане в селото, където има ограничение на скоростта до 50 километра в час. Шофьорката вероятно е задрямала на волана, колата е навлязла в насрещното движение и се е врязала в крайпътните храсти. Те не са удържали тежестта на автомобила и той е пропаднал от 3-4 метра височина във вира.

 

Тодор Кръшков

Трупът на мъжа, завит с одеало, лежи на отсрещния бряг
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини