Всеки може да помогне! Календарът на Смолян тази година отива за лечението на Александър

За поредна година парите от продажбата на Календара на Община Смолян ще отидат в полза на дете. Срещу закупуването му от 8 лева всички можем да помогнем и подобрим живота на  Александър Сираков от Смолян. Той е на 15 години, диагностициран е с ДЦП, епилепсия и спастична пареза на краката. До този момент Александър е претърпял 12 операции, но не може да ходи, за родителите му е все по-трудно да го извеждат навън, тъй като живеят в блок и трябва, да го пренасят на ръце през стълбите. Семейството се нуждае от мобилно устройство за изкачване на стълби за хора в инвалидни колички, така животът на Александър ще е много по-пълноценен защото няма да се налага да стои вътре по цял ден!
Търговстките обекти, от които може да закупите календара са:
1. Магазин за GSM аксесоари "Rtel" в сградата на Детмаг;
2. "Елкорект-Кокаров", Дълбоко дере;
3. Старата книжарница в Райково;
4. Застрахователен брокер "Балкан" - ул. Дичо Петров 15;
5. Магазин за GSM аксесоари S mobile - Кино Дружба
6. Магазин City light
7. Kukla beauty house - ул. Дичо Петров 15.
Също така в Деловодството и в Центъра за обслужване на граждани в Община Смолян.
Календарът може да се поръча и онлайн като ще Ви бъде изпратен чрез Еконт/Спиди,  като пишете на  лично съобщение адрес, телефон и брой календари, които искате да закупите. Търговците, които искат да помогнат като продават календара  могат да уточнят всичко на тел. 0301/ 67 666.
 
Вярваме, че и тази година всички заедно ще помогнем за по-добрият живот на едно смолянско дете
 
. Самият календар пък е съставен от авторски снимки на смолянчани.  В долния ляв ъгъл на всяка страница има QR код, сканирайки го с телефон ще може да се насладите на избрани родопски песни!
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини