Търсят трима учители и помощник-възпитател в детски градини в Хасково и Конуш

Трима учители и помощник-възпитател се търсят в детски градини в Хасково и Конуш, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието.

Местата за учител и помощник-възпитател по проект "Активно приобщаване в системата на предучилищното образование" (АПСПО) са в 3-та детска градина „Зорница” в областния град. Заявки за заемане на длъжностите се приемат до 30 ноември 2021 г. Изисква се стаж от 2 до 5 години. За първата позиция е необходимо висше образование – магистър, а за втората - средно общо. Одобрените кандидати ще бъдат назначени на работа за определен срок.

Другите две учителски места са в 21-ва детска градина „Вихрогонче”, сградата в село Конуш. Кандидатите могат да подават заявки до 29 ноември 2021 г. Трудов стаж не се изисква. Необходимо е висше образование – бакалавър. Одобрените педагози ще бъдат назначени на трудов договор за неопределено време.

В сводката на Бюрото по труда са обявени места за логопед, счетоводител, главен счетоводител, кинезитерапевт, двама машинни инженери, електроинженер, конструктор на Solid Works, като за заемане на длъжността се изисква висше образование по специалност „Софтуер на проектиране”.

Свободни места има още за сервитьори, чистачи, пазачи – невъоръжена охрана, шофьори, шлосери, оксиженисти, стругари/фрезисти, шивачи, продавач-консултанти.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Па
    Падар
    11 -1
    11:13, 28 ное 2021
    Търсят под вола теле .
    • Ами че то значи аз трябва да имам 5-6 висшита бре тъпи кауньи :))
      .....
      Oбаче се басирам че Чорбаджията дето търси Висшиста не знае solid works
  • 2
    Бю
    Бюро по труда
    12 -2
    12:13, 28 ное 2021
    Свършихме си работата за седмицата. До края на другата седмица имаме да съберем някой и друг подпис и да публикуваме пак 2 реда за новата сводка за безработни. Останалото време - кафета и спане. Дет са вика "Продължаваме промяната" с пълна сила...
  • 3
    Пр
    ПростАков
    9 -2
    14:29, 28 ное 2021
    А такъв, който цял ден да дреме на някое бюро не търсят ли? Трябват ми още 2 г по тази специалност за стаж.
  • 4
    ВР
    В руо
    6 -1
    17:05, 28 ное 2021
    Започвай
Последни новини