Черната перла Чарити и Бели нощи в Cosmopilitan

„Бели нощи с Абсолют ванилия” откриват новия сезон на закритите партита в Космополитън лайт.

Дрес код: бяло, бели шотове, аксесоари и изненади + капка горещ шоколад.

Тази екзотика ще се пренесе и в новия сезон на Космополитън Лайт, където шоколадовата красавица ЧАРИТИ, родена в Ботсвана, ще посреща гостите на коктейл-бара .

Макар да от родината огромните залежи на диаманти и на пустинята Калахари, Чарити от 4 години живее в България.  Тя е красива, освободена и много чаровна. Твърди, че иска да роботи сред много хора, за да научи по-бързо перфектен български. Избрала е Космополитън Лайт от многото предложения които има за хостеса, защото коктейл-барът много й харесва и понеже купона е закодиран в горещата й кръв.

Всеки четвъртък, петък и събота през есента в КОСМОПОЛИТЪН  Лайт гостите ще бъдат приятно изненадани от забавни тематични партита. На 1 октомври очаквайте „Бели нощи с Абсолют ванилия”, когато бялото ще властва в облеклото, питиетата и танците. На 3-ти октомври /събота/ е запланувана „Кубинска вечер” с пури, мохито и награди от Havana club. През следващата седмица към споменатите партита ще се добави и петъчното „Лас Вегас парти”, когато хазартните страсти ще се развихрят с пълна сила, но залозите ще бъдат доста необичайни. Какво по-точно ще случва всеки четвъртък, петък и събота от 1 октомври в Косморполитън лайт... резервирайте места на тел.: 0894461267 и станете част от събитията.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини