Община Перник отваря врати за високо мотивирани млади хора

Община Перник отваря врати за високо мотивирани млади хора, които да се включат в инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от JA Bulgaria.
В рамките на един ден ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години ще имат възможността да се запознаят с управлението на общината, да станат част от общинската администрация, да се срещнат с екипа на кмета Станислав Владимиров, да разберат повече за техните ангажименти, да надникнат в работното им ежедневие. Младежките мениджъри ще имат възможността да задават своите въпроси, да се включат в дискусии, да демонстрират лидерските си умения, да получат знания и напътствия от техните ментори.
Двадесетото издание на „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май 2022 г., а темата е „Силата на един екип“. Целта му е да даде посока в избора на кариерен път на учениците и студентите, да им позволи да покажат най-доброто от себе си и да разкрият своя потенциал по пътя към желаната професия. Инициативата успява да достигне до много млади хора, да ги вдъхнови и да им даде възможност за осъзнат избор в професионален план.
Желаещите могат да участват в инициативата като се регистрират на платформата https://mfd.jabulgaria.org/registraciya-studenti#Jobs и кандидатстват за обявените позиции.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини