Бус събори стълб на кръговото до “Язаки”

Изображение 1 от 6

    Микробус Мерцедес катастрофира на кръговото на пътя между Хасково и Димитровград, при което събори метален стълб. Инцидентът стана тази вечер, до завод “Язаки”.

    В автомобила пътувало семейство от Кърджали, но се прибирали от Австрия. Шофирал мъжът в посока към областния град. Той е изгубил контрол над управлението и бусът се беше качил на пътното съоръжение.

    При произшествието няма пострадали хора, но автомобилът е с разбита предница. На място имаше полицаи за изясняване на случая и регулиране на движението. Дойдоха и пожарникари за обезопасяване на района.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      13
      13
      78 -7
      22:09, 28 апр 2022
      Какъв водач трябва да си да не усетиш трепкащите линии да не видиш знаците и самото осветено /поне до сега/кръгово?Не от Австрия да се връща ако ще и от луната да е си остава т*п а****а с полиран мозък.Сега няма да може да се похвали на село с хубав бус пък и за байряма няма даостанат пари.
      • То
        Точно!
        29 -3
        22:14, 28 апр 2022
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Az
        Az
        48 -1
        22:55, 28 апр 2022
        В Европа като види знак 40 и кара с 30 а тук със 120 и не маркировка да усети само по-здрави стълбове и дървета ги коригират и повече няма да прави така
      • Мм
        МММММ
        33 -41
        07:02, 29 апр 2022
        Водача трябва да съди общината или пътната агенция... Виж коментара
      • До
        До Az
        22 -3
        08:40, 29 апр 2022
        До Аz, или знаеш и си виждал или нямаш представа колко си прав в коментара си,но те не само в Австрия като видят ограничителен пътен знак четиридесет километра и карат с тридесет километра,иди ги виж как шофират в Турция при Абитата там не с тридесет ами с двайсе и пет даже карат и пак ядът глобите,а тука е Булгаристан Анархистан,ама ние сме си виновни защото седим и ги търпим такива като този без значение от която и да е етническа група.
      • То
        Тодор
        8 -2
        12:29, 29 апр 2022
        Само като видите ,че са от Кърджали и трябва да ви стане ясно колко са зле като шофьори. Нито знаят знаци, нито разбират..... Ужасна картинка са!!!
      • Смисълът на кръговото е да се намалят катастрофите, а не обратното. Откакто има кръгово катастрофите се увеличиха няколко пъти. Особено в посока Хасково вечер е силно заблуждението, че пътят е нормален. Някога проектантите са мислили за прав и безопасен път с 4 платна. От другите градове не предполагат, че ГЕРБ ще си направят кръгово насред пътя. Време е да се възстанови нормалната магистрала и да се махне тази идиотска недомислица.
    • 2
      Ос
      Османчо
      32 -2
      06:36, 29 апр 2022
      Без да чета разбрах,че Османчо се е метнал върху кръговото.
      • Ай
        Айшето
        1 0
        17:43, 29 апр 2022
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини