Изтича крайният срок за предаване на откупа за Гунински?

Министърът Цветан Цветанов коментира днес случая с отвличането на Румен Гунински-син. На въпрос дали е вярно това, че днес изтича крайният срок за предаване на откупа на похитителите, министърът каза - може би да, информира БТА.

Напомняме, че на 27 октомври сигнал, подаден на тел. 166, че 20-годишният Гунински е оставен в необитаема къща в кв. "Княжево" в София, се оказа фалшив.

Тогава Цветан Цветанов потвърди, че намереният ден по-рано изгорял микробус е този, с който е бил отвлечен Румен Гунински. Превозното средство е било откраднато и след експертизата се е доказало, че действително с него е отвлечен студентът. 

20-годишният студент по спортен мениджмънт в Националната спортна академия Румен Гунински бе похитен пред входа на НСА около 20 ч в понеделник. Четирима души в тъмни дрехи с маски на лицата го задърпали на улицата пред многобройни свидетели и го вкарали в бял микробус "Форд Транзит" със затъмнени стъкла. Кучето му - порода мопс, успяло да захапе за крака единия от тях. ДНК експертизата, която бе готова вчера обаче, не могла да установи годни следи от нападателя, твърдят източници от вътрешното ведомство.

На 22 октомври Румен Гунински-старши получи смс с текст: "Румен Гунински Ние държим сина ти". В краткото съобщение е имало и изписана сума - над 1 млн.евро, твърдят близки до семейството. Тази информация обаче не беше потвърдена официално.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини