Хасково изтърва да бие депутат

Вратарят на Димитровград изнесе мача на живота си

Редкия шанс да натрие носа на един от народните избраници изтърва футболният тим на Хасково. В двубой от първенството на Югоизточна В група, нашите завършиха 0:0 вкъщи със тима на Димитровград, който е предпоследен в дивизията. На трибуните на стадион Хасково бе и депутатът от Димитровград Иво Димов. „Герберът” острастено викаше за своя тим и често ставаше на крака на ветровитите трибуни на „Ямача”.

Вдъхновени от височайшата публика, „Димитровград 1947” изнесе як мач и откровено изтърва домакините. През първото полувреме на няколко пъти нападателите на гостите излизаха на удобни позиции пред хасковския вратар, но дали заради студа, се схващаха в решителния момент. Схвана се и съдията в 29-тата минута, когато пробив на дясното крило на гостите завърши с откровен фаул в пеналта на „Хасково”. Човекът в черно обаче си затрая и бе подложен на истинска физзарядка от играчите на двата отбора. Едните/на Димитровград/ искаха да го бият, другите/на Хасково/ го гонеха да го отърват.

В крайна сметка пловдивският екшън от вчера не се повтори и чернодрешкото се измъкна с няколко „побутвания” по носа и два жълти картона. „Хасково” пък изтърва да накаже съседите в поне половин дузина ситуации, в които вратарят на гостите показа завиден рефлекс. Последният бе „одобрен” с приятелското „тигре” от своите съотборници за един куп атрактивни плонжове. Най-потърпевши от днешния мач бяха топката, която изяде една камара ритници, и 100-ната зрители, изтърпели 90 минути на 4 градуса по целзий. След мача двата отбора запазиха местата в класирането си. Димитровград-предпоследни, Хасково-4-ти отзад напред. „Лъвовете” на треньора Дечо Петров отиват в следващия кръг на „гигантите” от град/село?!!/ Съединение. Днес те спестиха време и усилия като пропуснаха редовния си мач заради повреден автобус. Колко удобно.

Съдията в приятелската прегръдка на двата отбора
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини