34-годишен е задържан за нарушаване на заповед за незабавна защита

34-годишен е задържан за нарушаване на заповед за незабавна защита.
Вчера, на тел. 112 е подаден сигнал за възникнал скандал между мъж и жена в центъра на областния град. Служители от Първо РУ реагирали незабавно. На място е установено, че 34-годишен мъж е нарушил заповед за незабавна защита, издадена от Районен съд – Перник. Потърпевшата, 36-годишна перничанка била заедно с трите си деца. Мъжът е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка. Уведомена е прокуратурата и е започнато бързо производство.

Жител на Кюстендилско на съд за управление на автомобил след употреба на алкохол.  
На 17 септември тази година, на пътен възел „Марина бара“ в областния град бил проверен лек автомобил „Ауди“, управляван от 37-годишен от кюстендилското с. Граница. Алкохолната му проба с дрегер се оказала над 1,2 промила в издишания въздух. Анализът на кръвната му проба показал 1, 37 промила. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с прокуратурата.

22-годишен ще отговаря за притежаване на наркотични вещества.
През месец май тази година, служители от Първо РУ проверили 22-годишен перничанин. При направения му личен обиск, в него са открити около 2 грама амфетамин. Младежът е привлечен като обвиняем по чл. 354 „а“, ал. 5 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини