ДГ „Брезичка“ в Ардино отпразнува 36 години от създаването си

Детска градина  „Брезичка" в Ардино отпразнува 36-ата година от създаването си.Празничният ден започна с детската постановка „Браво, Фраклин“ на театрално - музикалния център в Кърджали, след което всички групив детското заведение под ръководството на своите педагози подготвиха богата празнична програма. Малчуганите пяха, рецитирахаи танцуваха.

Специален гост на събитието бешеБахар Реджебов, началник на отдел „Образование, култура и спорт" към община Ардино.От името на ръководството на община Ардино, той връчи поздравителен адрес до директора и колектива на ДГ „Брезичка”. „Приемете най-сърдечните ни поздравления по повод 36-тата годишнина от създаването на ДГ „Брезичка“. Днешният празник е ден за гордост и равносметка, ярък знак за натрупан висок професионален опит и доказателство, че работата с децата заслужава и получава необходимото внимание. Изразяваме своето дълбоко уважение към Вашата работа, към всеотдайните грижи и професионализма, с които помагате на децата да вървят уверено по пътя на своето развитие и израстване.На Вас и Вашия екип желаем здраве, творчески сили, букети от усмихнати детски лица и професионални успехи за осъществяването на благородното Ви дело. Честит празник!” се казва в него.

„Ще продължаваме заедно да пишем нашата приказка, наречена „Брезичка“ – весело, забавно, понякога различно и тъжно, страничка след страничка! Ще създаваме спомени и ще надграждаме и развиваме всичко, което е създадено с много любов през годините!“ заяви в своето празнично приветствие директорът на ДГ „Брезичка“ Къймет Мюмюн. Тя отправи специални благодарности към целия колектив на детското заведение за ежедневните грижи и внимание, които полагат към децата. Изказа искрени благодарности и към ръководството на община Ардинов лицето на кмета инж. Изет Шабан за постоянната подкрепа и съдействие през годините.

ДГ „Брезичка” е открита през 1986 г. с директор Мариета Евтимова. Директори на детското заведение са били още г-жа Стоянова и покойната Тюркян Йеменджиева.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини