В Перник задържаха 30-годишен мъж, отговорен за нанасянето на щети върху четири автомобила

В Перник е задържан 30-годишен мъж, съпричастен към нанасянето на материални щети на четири леки автомобила. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.

Сигналът за пострадалите автомобили, паркирани в района на пернишкия квартал „Тева“, е подаден вчера около 03:00 часа. Върху тях са нанесени материални щети, причинени от друг автомобил.   

След оперативно-издирвателни действия от страна на органите на реда е установено, че извършител на деянието е перничанин на 30 години, управлявал лека кола с марка „Шкода Октавия“. Мъжът е задържан за 24 часа с полицейска заповед и по случая е започнато досъдебно производство. Не се съобщава за пострадали хора.

В подобен случай от август миналата година, станал на улица „Вела Пеева“ в областния град, неизвестен причини щети на лек автомобил, собственост на 41-годишен перничанин. Повредено беше панорамното стъкло, а предният му капак и таванът бяха подбити.

Преди дни от пресцентъра на ОДМВР - Перник потвърдиха и за случай, при който три леки автомобила бяха повредени вследствие на сбиване на група младежи в пернишкия квартал „Проучване“.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини