Женският футболен клуб в Смолян търси спонсори за отбора

Женският футболен отбор в Смолян изпрати  отворено писмо до всички, фирми и хора обичащи футбола, готови да помогнат за развитието на малките футболистки:
На новосформирания ЖФК Родопа Смолян, тепърва му предстоят много участия в турнири, първенства и закупуване на екипировка. В писмото се казва, че всеки който под някаква форма иска да помогне и да зарадва момичета е добре дошъл. "Всяко начало е трудно, но ние сме амбицирани да развиваме женския футбол в гр. Смолян и областта. Поставили сме си високи цели и с времето се надяваме да ги постигнем, но за целта ще ни е нужда и помощ, за да осъществим проекта", допълват от новосформираният тим
От своя  страна, те предлага  лоялно, коректно партньорство, пълна отчетност и прозрачност, реклама както на екипировката под формата на лого, също така и на фейсбук страницата на отбора. "Ще се радваме, да има хора, които да откликнат и бъдат съпричастни с нашата кауза, децата да бъдат щастливи, да спортуват и родителите да бъдат спокойни, сигурни и радващи се на своите деца", призовават още от ръководството на отбора.
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини