Станислав Дечев: Благодаря на всички, които ме подкрепиха

„Благодаря от сърце на всички, които ме подкрепиха. За мен това е една огромна отговорност и оценка на работата ми дотук, а и оценка на това, което предложих като програма за развитието на нашия град“. Това заяви днес доскорошният кмет на община Хасково Станислав Дечев от ГЕРБ, който получи гласовете на 16 429 от избирателите, което е 47.72%.

За разлика от предходния му мандат, този път малко не му достигна, за да спечели на първи тур. По думите му са били необходими около 700 гласа, за да избегне балотажа. Подчерта, че в Хасково много рядко е избиран кмет на първи тур, както се е случило при него предходния път.

Според него високият резултат – 47.72% е категорична победа, със спечелени 14 общински съветници и кметове на 14 малки населени места в региона, както и участие в 5 балотажа.

Дечев коментира, че през тази седмица ще имат време за оценки и отново да отправят посланията си. Той призова идната неделя хората да го подкрепят за всичко онова, което предлага – обновяване на детския лагер на Петрово бърдо, обновяване на езерото в парк „Кенана“, изграждане на мултифункционална зала, развитие на Хасково по отношение на транспортната инфраструктура с околовръстни пътища, както и всичко изградено по време на работата му през предходния 4-годишен мандат. Той е обнадежден, че предлага най-доброто за Хасково и ще продължи да работи за модернизиране на областния град.

Станислав Дечев ще се съревновава на 5 ноември с независимия кандидат за кмет Николай Ставрев, който е подкрепен от няколко политически формации - „Ние идваме - Спаси Хасково“, „БСП за България“, „България на регионите“ и „Продължаваме промяната – Демократична България". Вчера за Ставрев са гласували 6 912 души, което е 20.08%.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бр
    БРАВО
    6 -27
    19:17, 30 окт 2023
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
    Ня
    Някой
    6 -3
    09:13, 31 окт 2023
    Скрий се някъде! Продажник на ДПС , нямаш ли малко срам бе ?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини