"Родопа" разгроми "Берое" II със 7:0

Изображение 1 от 4

    С четири гола на капитана Теодор Стефанов и по един на Михаел Кисьов, Борислав Семетски и Елмир Мустански, „Родопа“ (Смолян) разгроми „Берое“ II в домакински мач, завършил с общ резултат 7:0.
    Головото шоу на Стадион „Септември“ стартира още в 3-та минута, когато Стефанов „разстреля“ Димитър Алтънов. Михаел Кисьов удвои в 14-та минута, а в 31-та Теодор Стефанов вкара за 3:0.
    Второто полувреме стартира отново силно за домакините, като последваха няколко пропуска един след друг, но в 51-та минута, Стефанов оформи своя хеттрик и вкара за 4:0. Отново той успя да вкара в 64-та минута за 5:0. Кисьов на два пъти нацели гредите на противниковата врата, а гол на Радостин Самуилов бе отменен, заради отсъдена засада, която беше доста съмнителна. В 75-та минута в голмайсторската листа се записа и Борислав Семетски. В 84-та минута бе отсъдена и дузпа в полза на „Родопа“, която бе изпълнена от завърналия се в тима Елмир Мустански. Той бе точен и оформи крайното 7:0. Освен аплодисменти за голмайстора, такива имаше и за Даниел Кутев, който преотстъпи изпълнението на 11–метровият наказателен удар и трогна феновете. Публиката в Смолян посрещна с транспарант за добре дошъл Елмир Мустански.
    „Заслужена победа. Тотално доминирахме над младия отбор на „Берое“ II. Радвам се, че от първата до последната минута играхме на ниво и не подценихме противника“, коментира след срещата старши треньорът на „Родопа“ Данаил Бачков.
    Двубоят от 17-я кръг на шампионата на „Трета лига“ – Югоизточна група стартира с отдаване на почит към бившия футболист и треньор на „Родопа“ Юлиян Сюрджиев, който за съжаление след боледуване загуби битката за живота си на 26 октомври.
    Целият отбор на домакините излязоха на терена с фланелки с лика на Дашката, като през целия мач играха и с черни ленти. Точно в 8-та минута, главният рефер Райко Чакъров прекъсна за минута играта отново в памет на Сюрджиев, който е играл през по-голямата част от футболната си кариера с номер 8.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини