Облачно и дъждовно до обяд, след това слънцето ще се покаже

До края на нощта ще бъде предимно облачно и главно в Южна България ще има превалявания от дъжд. Вятърът ще стихне. Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 3°. През деня от северозапад облачността ще се разкъсва и ще намалява, в по-голямата част от страната до предимно слънчево време. Преди обяд в Югоизточна България все още ще е предимно облачно и ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София - около 12°.

Над планините преди обяд облачността ще е значителна и на места в масивите от Южна България ще има превалявания от дъжд, над 1700 метра - от сняг. След обяд облачността ще се разкъса. Ще духа умерен, по най-високите части - временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 1°.

Облачно е утрото на 13 ноември в Смолян, температурата е 6 градуса. До обяд облачността ще е все още значителна, възможно е и да превали. След обяд облаците ще се разкъсат, ще се покаже и слънце. Максималната температура ще достигне 12 градуса.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини