Мъртво пияна млада дама от Кърджали зад волана заловиха полицаи,отлежава в ареста

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол. Около 19 часа на 12 ноември полицейски служители извършили проверка в Кърджали на „Фолксваген“, управляван от 32-годишна. Направеният тест за алкохол отчел 2,46 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. На 10 ноември в 9,15 часа в Кърджали бил проверен 58-годишен водач на товарен „Форд“. Тестът за алкохол на водача с техническо средство показал 1,37 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Двамата водачи са били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление.

          787 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на областта за периода от 6 ноември до 12 ноември с цел засилени проверки за неправилни маневри, отнемане на предимство, употреба на алкохол и наркотични вещества, спазване на скоростните режими.  387 са констатираните нарушения на ЗДвП, за които са съставени 25 акта, 221 фиша, 141 са клиповете за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове.

На 11 ноември около 14,30 часа в землището на село Кременец по пътя Крумовград-Момчилград 64-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и блъснал паркиран лек автомобил „Мицубиши“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини