Георги Георгиев: Ще настоявам редовно избрания министър на МРРБ да реши проблема с пътната инфраструктура в Област Кърджали

Кандидатът за народен представител от „Възраждане“ Георги Георгиев каза на среща с граждани, че един от основните проблеми на област Кърджали е пътната инфраструктура.

„Област Кърджали има едни от най-лошите пътища в страната, като само 35% от тях са в задоволително състояние, при 41% средно за страната. В тази посока в 47 и 49 Народно събрание бях задал въпрос към министъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) за обходния път на град Кърджали. Мандата на 48 Народно събрание (НС) беше твърде кратък, за да бъдат решени тези въпроси. Служебният министър на МРРБ няма мандата и визията за дългосрочна политика, а сглобката в 49 НС нямаше никакво намерение да работи за хората и не намериха средства за този проблем, затова, ако  бъда избран в 50 НС ще поставя към редовно избран министър на МРРБ тези и много други въпроси свързани с пътната инфраструктура на Област Кърджали, докато не бъдат решени.“, коментира водачът на листата Георги Георгиев. 

"Възраждане е с N12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини