Благотворителен футболен турнир в помощ на Мариян се организира в Смолян

Група младежи със съдействието на кмета Николай Мелемов организират благотворителен футболен турнир за събиране на средства за лечението на Мариян Давидов. Трима представители от тях - Никола Стоев, Росен Кордов и Мартин Димитров проведоха среща с градоначалника, за да обсъдят подробностите около организацията на благотворителния турнир. Мелемов подкрепи благородното им начинание и посочи, че Община Смолян ще се включи в инициативата.
Събитието ще се проведе на игрищата до Стария стадион в Смолян. Ще бъдат поставени кутии за дарения от публиката. Футболният турнир ще бъде открит на 15 юни /събота/ от 10.00 часа на малкото игрище и ще продължи и на 16 юни т.г. Водещ ще бъде примата на лакърдиите Веселина Бабаджанкова. Възрастовите групи са без ограничения. Брой играчи в отбор 5+1. Времетраене на мач: 2 по 15 минути, а таксата за участие е 20.00 лв. на играч. За инициативата е информиран и е получено съгласие от Иво Давидов, който е баща на Мариян. Всички събрани средства ще бъдат предадени на близките на момчето.
Всеки е добре дошъл, независимо дали ще участва в турнира.
„Заедно можем да направим добро, разчитаме на вас. Време е да се обединим в подкрепа на нашия млад съгражданин и приятел МАРИЯН!“, призовават инициаторите на благотворителния футболен турнир.
Мариян Ивов Давидов е с диагноза левкимия, която за момента е овладяна, но за огромно съжаление са настъпили сериозни усложнения. Предприето е лечение в чужбина, за което са необходими средства, непосилни за семейството.
Всеки може също да помогне с превод по банкова сметка.
Пощенска банка 
IBAN: BG12BPBI79271041399201
BIC:   BPBIBGSF
Получател: Иво Давидов
Основание: за лечение на Мариян Ивов Давидов
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини