Foreigner и Styx издават съвместен лайв албум, „Renegades & Juke Box Heroes“

Лятното турне на Styx и Foreigner „Renegades & Juke Box Heroes“ започна , 11 юни 2024 г., бандите обявиха нов придружаващ турнето албум със същото име.

Дискът с изображения и лимитираното издание на индивидуално номериран сребърен винил ще бъдат достъпни ексклузивно на спирките за турнета и в избрани магазини от 12 юли. Изданието от осем песни съдържа версии на живо на някои от най-известните песни на групите.

Записът включва любими мелодии като „Feels Like the First Time“ и „I Want to Know What Love Is“ (Foreigner) и „Blue Collar Man (Long Nights)” и „Come Sail Away“ (Styx).

Можете да видите пълния списък с песни по-долу.

Налични са само 1000 копия от диска с изображения и 5000 индивидуално номерирани копия от сребърното издание на винил. Предлага се и разширено изданиe на CD – aлбумът може да бъде намерен и в услугите за стрийминг.

Къде свирят Styx и Foreigner тази година? Във вторник турнето на Styx и Foreigner започна в Гранд Рапидс, Мичиган. Групите ще прекарат следващите три месеца на път, свирейки в десетки в градове в Северна Америка, със спирки в Торонто, Нешвил и Синсинати, преди да приключат на август 28 в Сиукс Сити, Северна Дакота.

Източник: rockthenight.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини