Ясен Колев от „Възраждане“: В новия общински съвет ще продължим да спираме решенията на общината, които ощетяват гражданите и града ни

Изображение 1 от 2

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    „Влиянието на ДПС и корупцията в общината през последните години придообива застрашителни размери за града ни. За да имат кмет от ГЕРБ са клекнали в буквалния смисъл пред етнополитическата мафия и голям процент от ръководните места и обществените поръчки минават през обръчите от фирми на ДПС. От „Възраждане“ няма да позволим Хасково ще заприлича на Кърджали.“, каза народният представител Георги Георгиев на среща с граждани, по повод местните избори в града, които ще се проведат на 23 юни.

    Според него тази корупция и влияние може да бъде спряно, само ако има повече общински съветници на „Възраждане“, които да обединят опозицията в съвета срещу решенията, с които се ограбва общината.

    „Това вече го бяхме направили в предния общински съвет и успяхме да спрем няколко много важни решения, ощетяващи гражданите и общината.“, допълни Ясен Колев, първи в листата за кандидати за общински съветници.

    Той разясни, че проблемите в града са много, но сегашното управление не търси решения.

    „Инфраструктурата в града е под всякаква критика. ВиК системата е в ужасно състояние с повече от 80% пропуски. Подменя се бавно и некачествено. Ремонтите на улиците продължават с месеци, без видима причина. Това се случва, защото няколко фирми в града печелят обществените поръчки и с минимален брой работници се опитват да направят максимална печалба на гърба на всички нас.“, допълни Колев.

    „Отговорността пред хасковлии вече е много голяма, да поведат излизането на страната ни от кризата, в която се намира. Призовавам ги да излязат и да гласуват в неделя с номер 63 в бюлетината.“, каза още Георги Георгиев.

    Възраждане е с N63 в бюлетината

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Последни новини