Ясен Колев: Гласувайте в неделя, за да превърнем Хасково в проспериращ град

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

„Крайно време е Хасково да си върне свободата. На 23 юни хасковлии имат златният шанс да преборят това управляващо статукво, което съсипва града ни. Жителите в неделя ще се явят на един референдум, на който да заявят дали искат този порочен модел, в който уж на власт е ГЕРБ, но всъщност управлява ДПС.“, каза водачът на листата за общински съветници от „Възраждане“ Ясен Колев в телевизионно интервю.

Той коментира, че само „Възраждане“ е политическата сила, която работи и мисли за хората, всички останали са обвързани с мутренско олигархични кръгове, чиято единствена идея е разпределяне на постове, пари и позиции, и никой от тях не говори за приоритети.

„Във Хасково има сериозни  инфраструктурни проблеми, които трябва да се решават. Досега доказахме, че сме безкористни във взимането на решения в Общинския съвет, изцяло работехме в полза на гражданите. В последните 35 години Хасково стана свидетел на стотици пропуснати шансове – нека не пропускаме този и да върнем Хасково там, където му е мястото – сред развитите и проспериращи градове.“, допълни Колев.

Възраждане е с N63 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини