Ивелин Михайлов: Николай Марков иска да ме унищожи

Един от идеолозите на „Величие“ - Ивелин Михайлов, каза пред „Нова телевизия“, че е бил заплашван от председателя на парламентарната група Николай Марков и от депутата Дарин Георгиев. Те поискали от Михайлов да се откаже от политиката и да прехвърли ръководството ѝ изцяло в ръцете на Марков.

Михайлов разказа още, че други членове на партията са били заплашвани от Виктория Василева, която дойде в политическата сила от „Има такъв народ“. Михайлов обяви, че има запис, в който Марков в прав текст му казва, че може да му реши всички финансови проблеми, ако се откаже от партията, както и че заедно с Дарин Георгиев са готови да подкрепят програмно правителство.

Записах го, защото срещу мен имаше заплахи - ако не прехвърля ръководството на партията към него, ще бъда унищожен“, заяви създателят на формацията. „Имаше заплахи и към други членове на партията, включително и към депутат“, каза идеологът на „Величие“.

„Не знам кой ще ме унищожи. Заплахите са, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света. Аз казах, че съм почти на 47 години и съм готов да загина геройски и той ми каза, че ще бъда смазан и тогава ще бъда унищожен. Той физически ме заплашва“, продължи Михайлов.

„Полковникът постоянно си сменя тезите, казали са му, че имат компромати за него. Аз не говоря с него след заплахите, които отправи към мен. Марков ми каза, че с едно щракване с пръсти може да ми реши финансовите и политически проблеми. Това ме учуди, защото той нямаше пари да си купи едно кафе“, добави идеологът.

„Има заплахи и от Виктория Василева към жена, която движи документи. Към жената казват, че ако не направи полковник Марков председател на партията, ще се задействат процеси, в които никой няма да може да помогне и ще бъде унищожена и тя“, разкри той.

„В дни на изпитания умните мълчат, глупавите говорят, написа на профила си във Фейсбук председателят на парламентарната група на „Величие“ Николай Марков. Малко преди това е написал: „Високите дървета ги брулят силни ветрове“. В 10:30 се очаква идеологът на партията и създател на „Исторически парк“ Ивелин Михайлов да даде брифинг, на който да даде повече информация за думите си от вчера, че вероятно петима души от парламентарната група на „Величие“ ще се отцепят.

 

Източник: http://www.segabg.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Мара селската
    0 0
    19:54, 2 юли 2024
    Се сетила да се пожара! Един е този който раздава баницата и всеки път на изборите си създава пътеки!! Още ли не го разбрахте? СДС,НДСВ,ГЕРБ,АТАКА,ИТН,ВЪЗРАЖДАНЕ,кой от всичките не се ДуПиСе🤣
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини