Американският рапър Килър Майк вероятно ще избегне обвинения след ареста на наградите „Грами“

Очаква се американският рапър Килър Майк да избегне обвинения за физическа саморазправа, довела до ареста му на наградите „Грами“ по-рано тази година, предаде Асошиейтед прес. Наскоро като рапърът положи общественополезен труд. 

В изявление от четвъртък градската прокуратура на Лос Анджелис съобщи, че Майк „успешно е завършил процеса на изслушване, включително и наложеното изискване за общественополезен труд“. През февруари рапърът беше отведе с белезници от полицията и задържан по подозрение в нарушение на закона.

Съдебните документи показват, че срещу Майк, чието истинско име е Майкъл Рендер, няма повдиганото обвинение за инцидента. 

Майк каза, че „прекалено ревностен“ охранител е допринесъл за сбиването, което се е случило в радостните моменти, след като е спечелил три награди на церемония на наградите „Грами“. Това е първата му награда „Грами“ от повече от две десетилетия.

Килър Майк спечели в категориите за най-добър рап албум - Michael, за най-добра рап песен - Scientists And Engineers, заедно с Андре 3000, Фючър и Ерин Алън Кейн, и за най-добро рап изпълнение на същата песен.

Предпоследното „Грами“ на Майк е от 2003 г., когато печели с The Whole World в категорията за най-добро рап изпълнение от дует или група.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини