Очакват рок ветераните от "Конкурент" на "Хасково рок 2024"

    Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни отново организират най-грандиозното рок-събитие в региона „Хасково рок“.  Фестът приема на една сцена класически рок музиканти и млади талантливи изпълнители от Хасково и региона, съобщават от кметството. 

    Рок-маратонът ще се проведе на откритата сцена в спортен комплекс „Спартак“ в Хасково на 5 и 6 юли.

    И тази година Община Хасково изпълнява своята мисия и предоставя възможност на младите рок-групи и бъдещи рок-звезди да свирят заедно с гост-изпълнителите. На 5 юли от 20,00 часа първи на сцената излизат - „STATE OF MIND“ и „RUNT“ от Хасково и „Хала“ от Димитровград, а веднага след тях забиват рок-класиците от „Конкурент“!

    Във втората вечер, 6 юли от 20,00 часа, Хасково избухва с „Керана и Космонавтите“, „Хангар 42“ и „ODD CREW“.

    „Хасково рок 2024“ е част от кампанията на Община Хасково и  Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни „Хасково срещу дрогата“.

    Както вече писахме многократно, Община Хасково посвети всички свои събития на каузата „За Никол“.

    В тази връзка благотворителната кауза на „Хасково рок“ е насочена към сбъдването на мечтата на три хасковски деца да оздравеят.

    Средствата, които ще съберем от нашите дарители по време на рок фестивала ще бъдат разделени по равно в подкрепа на Никол, Дани и Рени.

    И тримата се нуждаят от надежда и мечтаят да оздравеят, затова Община Хасково призовава всички жители и гости на Хасково, да се включат в благотворителната инициатива  чрез покупка на тениска с логото на феста.

    В дните на рок-феста ще бъдат поставени традиционните благотворителни кутии, ще има и места за дарения, организирани от семействата на децата.

    От общината канят всички гости и жители на Хасково и припомнят, че входът на „Хасково рок“ е свободен.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини