Млади таланти ще се състезават в "Предизвикателството"

Тридневно кино-приключение започва в Хасково, съобщават от общината.

„Предизвикателството“ е проект за млади и креативни хора, които искат да предизвикат таланта си и да участват в майсторски класове по кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство. Предизвикателството ще бъде в Хасково между 5 и 7 юли в зала „Хасково“.

Ментори на младите таланти ще бъдат Силвия Петкова, Кристина Верославова, Георги Иванов, Николай Мутафчиев и Николай Урумов. Крайната цел и основната задача на младите хора е да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа по тема, изтеглена от менторите.

Филмите на отборите, които успеят да завършат навреме, ще бъдат представени на официалната прожекция. На финала отборът победител ще спечели голямата награда от 1000 лева и ще се състезава за национална награда. Предизвикателството излъчва 14 регионални победители и само един национален победител.

Записването е до изчерпване на местата, напомнят от Община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    Анализатор
    6 -1
    19:19, 2 юли 2024
    Допитахте ли се до Налбантова, режисьор-хореграфа на общината дали е възможно да правите подобно събитие? Одобри ли го? Изказа ли мнение? Защо не е в журито? Моля за по-сериозно отношение иначе отново ще паркира колата си с табелка "Читалище Заря" по тротоарите безплатно. Намерете и занимание, за да освободи тротоара за поне ден!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини