Dua Lipa обяви голям самостоятелен концерт на „Уембли“

Дни след изпълнението си на голямата сцена в Гластънбъри като един от хедлайнерите на фестивала, Dua Lipa насочи поглед към следващата престижна арена - стадионът „Уембли“. 

Певицата обяви, че следващото лято ще направи най-големия си самостоятелен концерт именно на прочутия стадион с капацитет за 90 000 души публика. Шоуто е насрочено за 20 юни 2025 г. 

„Сега е най-подходящият момент да споделя това с вас! Още съм под въздействието на магията, че бях хедлайнер на сцената Пирамидата в Гластънбъри миналия уикенд и много се вълнувам да съобщя, че ще имам концерт на стадион „Уембли“ по това време следващата година“, пише звездата в социалните мрежи. 

Билетите за концерта ще се продават от 12 юли.

И трите сингъла от последния албум на певицата - „Houdini“, „Training Season“ и „Illusion“ - намериха място в топ 10 на Великобритания. Самият „Radical Optimism“ прекара една седмица начело на класацията за албуми, а сега, благодарение на участието на Dua Lipa в Гластънбъри, записът се изкачи до втора позиция във временното подреждане за тази седмица. Предишният ѝ албум „Future Nostalgia“ спечели награда БРИТ и прекара 4 седмици на върха в Обединеното кралство, а САЩ сингълът „Levitating“ се превърна в песен номер 1 на 2021 г. 

Източник: magic.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини