Наградиха 71 полицаи от Хасковско за празника на МВР

71 полицаи от Хасковска област са наградени за заслуги във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли, съобщиха от полицията.

Отличията са връчени за съществен принос при изпълнение на професионалните им задачи, за проявена инициативност и постигнати високи резултати.

Трима от хасковските полицаи са наградени от главния секретар на МВР с грамоти и обявяване на благодарност с парична награда. Това са заместник-директорът на ОД на МВР комисар Ангел Марков и двама служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Неделчо Кирилов и Мартин Илиев.

Останалите 68 полицаи са наградени с „Писмена похвала“ от директора на хасковската дирекция старши комисар Иван Расоков.

Той честити празника на колегите си като им пожела здраве, бодрост и професионални успехи. Подчерта, че изборът да помагаш и служиш на другите е гаранция за почтеност, отговорност и чувство за патриотизъм. Призова ги да не се плашат от трудностите, които ще ги докажат като самоотвержени и добре подготвени професионалисти, избрали трудния път в служба на родината.

Расоков не пропусна да честити празника и на семействата на полицейските служители, които чрез търпението си подкрепят успеха в напрегнатата дейност в борбата с престъпността.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасково
    19 -23
    11:01, 5 юли 2024
    Един достоен и честен директор,заслужаващ този пос... Виж коментара
  • 2
    Ко
    Колега
    20 -21
    11:12, 5 юли 2024
    Един човек,който се е доказал във всички сектори на МВР и каквото и да стане винаги застава зад служителите си.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини