Руски пропагандист: Да не се срамуваме от удара по Охмадит. Украинците не са хора, това са вражески деца

Коментаторът на руския пропаганден телевизионен канал "Цариград" Андрей Перла призовава "да не се крием и да не се срамуваме от руските ракетни удари по болници и да не изпитваме състрадание за убитите деца на врага". 

Публикацията му е със заглавие "Детската болница в Киев не е случайност. Време е да признаем това и да престанем да се страхуваме..."

"Безмилостният закон на войната е много прост: такива врагове не могат да се смятат за човешки същества. Човек трябва да осъзнае - просто и страшно - че от другата страна няма хора. Нито едно човешко същество. Нашите ракети не убиват хора. Нито едно човешко същество. Там няма хора", пише Перла по повод варварския обстрел на детската болница "Охмадит" в Киев.

Според руския пропагандист логиката и целите на СВО повеляват, че украинците трябва "панически да бягат от обстрела на Запад. През полската граница. Да бягат от руините на своите градове и домове. Загубвайки жълто-сините си знамена и чехли по пътя".

Затова Перла е сигурен, че Москва не трябва да се оправдава за удара по "Охматдит", а за да спре всичко това - украинците трябва да се предадат.

"И тогава може би ще ви пощадим", пише той.

Според него онзи, който жалее за децата на врага, не жали своите собствени. Хуманност е само да се приключи войната, а тя може да се приключи само с победа, смята коментаторът на "Цариград".

"И така, бих искал да задам още един въпрос. Може би вече трябва да се съгласим, че от другата страна на Днепър няма цивилни граждани? И да превърнем градовете им в Газа" - с простата и ясна цел да спасим децата им от смърт", пише Перла.

Телевизия Цариград е на близкия до Владимир Путин православен олигарх Константин Малофеев, който по едно време искаше да купи БТК. В същата телевизия често се изявява и генерал Леонид Решетников, бивш началник на Руския институт за стратегически изследвания, който още през 2017 г. обяви, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е консултирала с него номинацията на проруски кандидат за президент в лицето на Румен Радев.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини