Енергията на "Скандау" завладя Момчилград

Концертът на група „СкандаУ“ очаквано събра много ентусиазирани фенове в градския парк „Нури Адалъ“ в края на втория ден от 15-ата Международна среща под надслов „Момчилград винаги в сърцето ми“. Освен с музикалните си и танцувални умения, рап звездите Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов – Лъчо изненадаха почитателите на групата със светлинни ефекти. По време на изпълненията на хитовите им песни цялата публика освети сцената със светлини от мобилните си телефони.
Вторият ден от Международната среща на момчилградчани започна със състезание по спортна стрелба. На стрелбището до с. Прогрес се събраха участници от различни места на общината. Най-успешно се представи отборът на стрелците от с. Птичар, който спечели първото място. Техни подгласници станаха състезателите от отбора на „Звездел”, следвани от стрелците от село Садовица. С най-точен мерник се оказа Бюнямин Салиф, който зае първо място в индивидуалното класиране. Второто място бе за Али Али, а на трето място се класира Сунай Салиф.
Интерес сред момчилградчани предизвика и турнирът по окей. Близо 30 привърженици на играта се събраха в кафе „Пилето“, където представиха своите умения. Победител на турнира стана Бирол Мустафа, следван от Тамер Мустафа и Орхан Хатиб.

Мехмед Мехмед
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини