Blanka представя хита на лято 2024

Blanka, една от най-горещите изпълнителки от младото поколение, се завръща с нова, енергична версия на култовия хит "The Ketchup Song (Asereje)" от 2002 г. 

"Не мисля, че има нужда да представям "The Ketchup Song", изглежда че всички я знаят дума по дума. Помня как танцувах тази емблематична хореография по време на първите ми уроци по танци в моя роден град", спомня си Blanka.

"Този римейк е абсолютна сбъдната мечта. Текстът, който написахме, има за цел да ви накара да си спомните това чувство, което изпитвате веднъж годишно, наслаждавайки се на слънчев ден на плажа, флиртувайки на път за бара за студена напитка. Това парче има за цел да ви напомни колко е важно да си вземете почивка, да изключите телефона и просто да се насладите на живота", добавя изпълнителката.

Музикалното видео е заснето в слънчева Малага и перфектно улавя лятната енергия на песента, съчетаваща усещане за носталгия с модерен привкус. Кадри, пълни със слънце, плажове и танци създават перфектния фон за новия хит на Blanka.

Източник: njoy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини