Четирима пострадаха при три катастрофи в и около Хасково

Изображение 1 от 3

    Четирима души пострадаха при три катастрофи в и около Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

    Водачка и пътничка са без опасност за живота след пътен инцидент в Хасково. Вчера в 8 часа на кръстовището между булевард „Освобождение“ и улица „Белоградчик“, 18-годишна е управлявала лек автомобил „Фолксваген“. Движейки се по улицата е преминала на червен сигнал на светофара и е ударила движещ се по булеварда „Опел“, шофиран от 21-годишен. От удара са пострадали леко водачката на „Фолксвагена“ и пътничка в „Опела“ на 40 г., които са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт на младата водачка.

    Вчера в 16:55 часа е станал инцидент на път I-8 на 330-ти километър в посока Хасково. 32-годишен от областния град се е движил с „Фолксваген“. Поради отклоняване на вниманието си водачът е ударил отзад спрял в аварийната лента лек автомобил „Шкода“, шофиран от 29-годишна харманлийка със спътничка 51-годишна нейна съгражданка. От удара е пострадала пътничката, която е прегледана и пусната за лечение в дома си.

    Третото произшествие през вчерашния ден е осъществено на път I-5 при 26-ти километър в посока Хасково. 64-годишен с „Форд“ не е спазил дистанция и е настигнал и блъснал „Мерцедес“, управляван от 61-годишен румънец. От удара, „Фордът“ е излязъл вдясно и се е блъснал в мантинела и дърво, а „Мерцедесът“ е излязъл вляво и се е ударил в еластична ограда. Пострадала е пътничка на задната седалка във „Форда“ на 65 г., която е настанена за лечение в МБАЛ - Хасково без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини