Ремонтират два моста към село Динево

Два моста предстои да бъдат ремонтирани по пътя за хасковското село Динево. В тази връзка от Община Хасково обявиха обществена поръчка. Тя е за изработване на инвестиционни проекти във фаза технически проекти за основен ремонт на мостови съоръжения на общински път и последващо упражняване на авторски надзор по две обособени позиции.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 35 857 лева. Фирмите могат да подават оферти до 19 август, които ще бъдат отворени на следващия ден.

Настоящата обществена поръчка за изработване на технически инвестиционни проекти и последващо упражняване на авторски надзор има за цел възстановяване и подобряване на технико-експлоатационното състояние, дълготрайността и носимоспособността на две мостови съоръжения на общински път, както и осигуряване условия за безопасност на движението, комфорт на пътуващите и добро отводняване. С указаните в проектите строително-монтажни работи е  необходимо да се подобри състоянието на съответните мостови съоръжения, чрез максимално запазване на съществуващото положение – ситуация, нивелета и настилка в участъците.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини