Tiësto и Алана Спрингстийн изкушават света с „Hot Honey“

Звездният мултиплатинен диджей и продуцент, носител на награда Grammy Tiësto, обединява сили с изпълнителката и автор на песни от Columbia Records/Sony Music Nashville Алана Спрингстийн за новия сингъл – „Hot Honey“. Парчето е вече налично заедно с официално музикално видео, което направи премиерата си по MTV.

„Hot Honey“ обединява характерния електронен звук на Tiësto и способността му да експериментира с голямо разнообразие от жанрове, с прочувствения кънтри тон и първокласно писане на песни, което определя Спрингстийн като бързо изгряваща звезда в света на кънтри музиката.

„Винаги са ме привличали купонджийската страна и автентичността на кънтри музиката, така че когато се появи възможността да си партнирам с Алана Спрингстийн, за да създадем кънтри денс песен, бях супер развълнуван!“, казва Tiësto. „Алана има невероятен глас, който притежава точната текстурата, от която се нуждае тази песен, и аз уважавам нейния талант като автор на песни, както и нейното творчество. Това е различно звучене за мен, но както вече знаете, обичам да изследвам и се вдъхновявам от най-различни жанрове, когато правя денс музика! Надявам се да се насладите на тази песен толкова, колкото и ние при създаването ѝ.”

„Колко често получавате шанса да си сътрудничите с един от най-емблематичните диджеи на всички времена? Когато Tiësto се свърза с мен, за да види дали искам да създам нещо креативно с него в „Hot Honey“, видях това като най-вдъхновяваща възможност. Винаги съм обичала да изследвам различни звукови възможности и да мога да правя това с денс музика, като същевременно оставам вярна на моите кънтри корени. Това е, което ме вдъхновява да бъда артист и автор на песни”, споделя Спрингстийн. „За мен е чест, че Tiësto ми се довери с тази песен и нямам търпение да я изпея на живо на някое от неговите невероятни шоута!“.

Източник: Меломан.бг

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Видеа по темата

Още новини

Последни новини