Стартира програмата за празника на Мадан и Деня на миньора

    Шампион в тазгодишното издание на турнира по футбол на малки врати, организиран от Община Мадан по повод традиционните празници, е отборът на "Спартак".
    Втори се класираха момчетата от "Маданхатън", а трето място бе присъдено на тима "Горубсо-Мадан". 
    Участниците от трите отбора решиха да дарят наградния си фонд от турнира на момиче от община Рудозем, което има нужда от лечение. 
    По традиция награди получиха и изявените мадански спортисти, които неколкократно прославяха общината през изминалата година в различни спортни дисциплини. Това са: Севил Летиф Летиф, Кристиян Тодоров, Ради Михайлов, Виктор Кундев, Христо Райчев, Мехмед Осман, Виктор Пашов, Хари Стефанов, Айви Хунев и Емил Енев. 
    Лично кметът Фахри Молайсенов награди отличените. "Благодарности към всички спортисти затова, че прославят нашата община и я представят достойно. Пожелавам на тях и на техните треньори здраве, късмет и мотивация към още много покорени титли. А ние като общинско ръководство ще подкрепяме винаги техните начинания", каза Молайсенов.
    С финала на турнира по футбол и награждаването на изявените спортисти стартира празничната програма за Деня на миньора в Мадан. Проявите продължават цяла седмица, а кулминацията на празника ще е в петък.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини