Джей Ло подаде документи за развод с Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат. Певицата е подала документите, които ще сложат край на двегодишния им брак.

Заради „ергенска бърлога“: Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат

Двамата се запознават на снимачната площадка през 2003 година. За кратко са сгодени, а 20 години по-късно отново се събират и минават под венчило. Това е четвърти брак за Лопес и втори за двукратния носител на „Оскар“ Бен Афлек.

Според приятели на звездната двойка, цитирани от „Дейли мейл“, двамата са подписали окончателните документи за раздялата си, след като и последният им опит да спасят брака си се провалил.

На 24 юни 51-годишният актьор си купил имение за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс, което да използва като „ергенска бърлога“, твърдят запознати. Това е денят, в който певицата навърши 55 и отпразнува рождения си ден с пищно парти. Покупката на новото жилище нанесла на Дженифър „последния съкрушителен удар право в сърцето, който тя не могла да понесе“.

Навръх рождения си ден певицата пък се разделила с един от имотите си – продала пентхаус с 4 спални в Ню Йорк за 23 милиона долара. Двойката има и общо жилище – имение в Бевърли Хилс, което преди месеци обяви за продажба за 68 милиона долара.

Приятели на двойката споделят, че Дженифър и Бен се били съгласили на развод още преди месец, но до последно правели „опити нещата да потръгнат, защото много се обичали“.

 

Източник: Offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини