Община Димитровград въвежда мерки във връзка с организацията на концерта "Звезди под звездите"

За първи път в Димитровград ще се проведе концерт с класическа музика на открито, което не само ще затрудни сериозно изпълнители и екип, но и нарушава кодовете на създаване на благоприятна среда за финния звук на инструментите. 

Паркът ще се превърне в жива среда на един изключителен спектакъл. 

Във връзка с организацията на концерта "Звезди под звездите", от община Димитровград предупреждават гражданите да не разхождат домашните си любимци (кучета) по централната алея в парк "Марица", както и подходите към нея след 19.30ч. Напомня се още, че воденето им с повод е задължително. 

Препоръчително е разходките на четириногите приятели да са в зоната около Киноложкия център.

Зоната около провеждането на събитието ще бъде ограничена.

От местната администрация предупреждават, че това е концерт с класическа музика и ако смятате, че детето ви ще изгуби интерес към програмата да предвидите това предварително. Събитието не е подходящо за танци и игри на малчуганите.

Спазването на етикет на уважение и отношение към изпълненията на музикантите и артистите, както и към хората, дошли да се насладят на хубавата музика, ще е израз на уважение към всички, станали част от това вълнуващосъбитие. Спазването на ред и тишина по време на концерта е задължително условие за приятното протичане на събитието.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини