Грандиозно пиротехническо шоу в цветовете на знамето на града за 77 години Димитровград

 На 2 септември (понеделник) от 20.00ч. на пл.България ще започне Празничната програма по повод 77 години от създаването на Димитровград.

Общоградското тържество ще започне с официална церемония по приемане на строя и издигане на националното знаме на Република България. От сцената на пл.България кметът на община Димитровград Иво Димов и официалните гости ще поздравят гражданите по празника на града. Тази година четири делегации от побратимени на Димитровград градове пристигат, за да споделят празника с димитровградчани. За събитието тук ще бъдат кметът на сръбския Димитровград Владица Димитров, кметът на град Узункьопрю, Турция Едиз Мартин, както и гости от Кутина, Хърватия и Казинбарцика, Унгария.

Специално изпълнение на децата от хор "Славейковци" ще очарова дошлите на централния градски площад. Кулминацията ще бъде грандиозно пиротехническо шоу, което ще проектира звездни красоти в цветовете на знамето на Димитровград от сградата на Търговския дом с най-съвременните и ефектни средства на пиротехниката.
Вечерта ще завърши с концерт на любимецът на българската публика МИРО.   
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини